Als jij op zoek bent naar de beste eindejaarsgeschenken voor jouw personeel, dan moet je Kerstpakketten TIP eens proberen. Deze webwinkel heeft meer dan 700 kant-en-klare kerstpakketten waaruit je kunt kiezen plus een aantal alternatieve opties. De kans is dus klein dat je daar niet vindt wat je zoekt. Omdat het een webwinkel is, zijn ze altijd open, ook ’s nachts en tijdens de zomer. Het grote assortiment is dus het hele jaar te bekijken. Wil je meer weten? Lees dan hier over wat je van Kerstpakketten TIP kunt verwachten als je daar je eindejaarsgeschenken bestelt.

Het assortiment bij Kerstpakketten TIP

Zoals al even aangegeven kun je bij Kerstpakketten TIP terecht voor een assortiment kerstpakketten waar je u tegen zegt. Want met meer dan 700 kant-en-klare pakketten om uit te kiezen is er vast een optie die bij je past. Gelukkig hoef je alle pakketten niet zelf door te lopen, want er worden handige filters aangeboden om een selectie te maken. Je kiest dan voor de pakketten die passen binnen jouw budget en jouw benodigdheden. Kom je er nog steeds niet uit, dan staan er deskundige medewerkers voor je klaar die je gemakkelijk bereikt via de live chat. Samen komen jullie er dan ongetwijfeld uit.

Alternatieve opties

Alle kerstpakketten die je bij Kerstpakketten TIP aangeboden krijgt zijn met zorg samengesteld. Ze zien er niet alleen schitterend uit, ze hebben ook samenhang en zijn goed betaalbaar. Je maakt het nog persoonlijker als je een pakket kiest in de kleur van je huisstijl of met het logo van je bedrijf op de verpakking gedrukt. Deze webwinkel biedt echter ook een aantal andere opties aan, voor het geval je tussen het kant-en-klare aanbod niet vindt wat je zoekt.

1.     Een kerstpakket met eigen keus

Het probleem voor veel leidinggevenden is vaak om een kerstpakket te vinden dat past bij de wensen van elk personeelslid. Iedereen is anders, dus hoe vind je voor iedereen een cadeau waar ze wat aan hebben? Het antwoord is door voor een eigen keus optie te kiezen. Je geeft je budget en je website door aan Kerstpakketten TIP en zij maken een pagina in je huisstijl waarop producten staan aangeboden die binnen dat budget vallen. Je personeel kan dan zelf een keuze maken wat ze willen. De pakketten worden dan in een mooie giftbox geleverd rond de kerstdagen.

2.     Maatwerk

Samen met een medewerker van Kerstpakketten TIP kun je ook zelf een kerstpakket samenstellen. Deze maatwerk optie is beschikbaar voor iedereen die 100 of meer pakketten wil bestellen. Jij geeft aan wat er in de pakketten moet komen en de medewerker zorgt ervoor dat het schitterend wordt ingepakt.

Bezoek de showrooms

Wil je het assortiment van Kerstpakketten TIP liever zelf bekijken? Dan kun je bij één van de twee showrooms langsgaan. Daar kom je echt in de kerststemming en zie je zelf hoeveel moeite er is gestoken in het samenstellen van de perfecte, originele kerstpakketten. Bij deze webwinkel is jouw kans van slagen wel heel erg groot.